Híreink

Újdonság, a Loxone Touch Surface!

Újdonság, a Loxone Touch Surface!
Képzelj el egy kezelőfelületet, amely észrevétlenül beleolvad az otthonodba. Ez a Loxone Touch Surface, egy példa nélküli, szabadon a bútorokba, felületekbe építhető vezérlőeszköz. A készülék a Loxone forradalmian új koncepciója: teheted a konyhapultodba, a nappali asztalába vagy a medence mellé.

felhasználási lehetőségek

A Touch Surface többféle felület alá is felragasztható: legyen az kő, fa, kerámia vagy üveg - rengeteg lehetőséget biztosít otthonod kényelmes és extravagáns vezérlésére.

konyha

Vizes vagy lisztes a kezed, esetleg éppen egy finom étel kevergetésével vagy elfoglalva? A Touch Surface segítségével könnyedén kapcsolhatod a világítást, beállíthatod az árnyékolást, választhatsz zenét vagy bekapcsolhatod a szagelszívót egyenesen a konyhapultodról. 

bútor

Nem kell felkelned az asztaltól, ha a világítást, az árnyékolást vagy a zeneszervered szeretnéd irányítani. A Touch Surface használatával akár közvetlenül az íróasztalodról tudod irányítani a összes beépített funkciót. Soha többet nem kell ezek miatt megszakítanod a munkádat.

felületek

A Touch Surface-t 1-30 mm vastagságú kő, fa, kerámia vagy üveg felület alá tudod elhelyezni. Teheted akár a fürdőszobában felszerelt csempe mögé is. 

légy kreatív

Szinte határtalan a lehetőségek száma, ahová a Touch Surface-t el tudod helyezni. Illik a minimalista szobabelsőbe, a modern konyhába, a klasszikus stílusban csempézett fürdőszobába és az úszómedence mellé is. 

öntanuló rendszer

A Loxone okos otthonok iránti elkötelezettsége minden fejlesztésükben megmutatkozik. Rengeteg időt és energiát fordítanak a termékek tökéletesítésére. A legegyszerűbb kezelhetőséghez a Loxone szabvány szerinti programozást ajánlják. Ebben az esetben a középső gomb a világítást, a bal oldali két gomb az árnyékolást, a jobb oldali két nyomógomb a zenét vezéreli.

egyedi termékjellemzők

érintőfelületek

A Loxone Touch Surface 5 érintőpontja számtalan lehetőséget biztosít az otthonod vezérlésére. A termék csomagolásában találod a matricát is, amely segít beazonosítani a vezérlőfelületet.

aktiváló érintőgomb

Azt feltételeztük, hogy nem szeretnéd kikapcsolni a világítást, miközben pizzatésztát nyújtasz a konyhapulton. Emiatt beépítettünk egy aktiváló felületet, amely az alap esetben letiltott Touch Surface felületen néhány másodpercre lehetővé teszi a vezérlést. Ha nem szükséges ez a funkció, az aktiváló gombot hatodik gombként más feladatra is programozhatod!

helyzetjelző LED

A LED jelzőfények mutatják, hogy mikor aktív a Touch Surface, és egyértelműen jelzik azt is, hogy mikor kerül újra készenléti állapotba. 

visszaigazolás kattintással

Választhatsz, hogy szeretnél-e hangjelzést kapni a parancsod visszajelzésére

2018. január 24. vissza
Fotók