Kereskedelem

smart:) things fali konzol és dokkoló

smart:) things fali konzol és dokkoló

A német smart:)things cég olyan megoldást alkotott az iPad Air készülékhez, amely hiánypótló konstrukció, és vonzó megoldás lehet szálláshelyek, hotelek számára, vagy bármely olyan helyszínen, ahol iPad Air készüléket szeretnénk a nyilvánosság számára kihelyezni anélkül, hogy az könnyedén eltulajdonítás áldozatául essen, vagy éppen agresszív ragasztóanyaggal kellene örökre elcsúfítani a hátoldalát.

A smart:)things sDock Air nevű terméke egy falra szerelhető alumínium keret, amely
Lightning kapcsolattal rendelkezik az iPad Air töltése céljából. A termék felső része lezárható, amely révén tökéletesen elzárja a benne tárolt iPad Air készüléket, azt nem tudja kiszedni az, aki nem rendelkezik a megfelelő kulccsal. 

A smart:)things sDock Air több szempontból is kiváló megoldás: nem csak zárható, de 90°-ban elforgatható, vagyis a megjeleníteni kívánt tartalom igényei szerint tudjuk pozicionálni a falon. Beépített másfél méteres Lightning kábele révén az iPad Air gyári 12 Wattos falitöltőjével lehetőségünk van tölteni a falra szerelt egységet, így az folyamatosan használható marad.

A konzollal kompatibilis iPad eszközökről és további kiemelt termékeinkről érdeklődjön elérhetőségeinken:

telefonon a +36 30 2177952, vagy

e-mailen az info(at)poczakft.hu címen!

 

 

 

Fotók